was successfully added to your cart.

Ouers en onderwysers vind baat by unieke werkswinkel

By December 12, 2017Media Publications

Ouers en onderwysers vind baat by unieke werkswinkel

Daar is veral klem gelê op kleuterskole en die belangrikheid van ontwikkeling wat by ‘n kind plaasvind, veral deur middel van speel.

MBOMBELA – Mind Moves Institutes (MMI) se eerste Voorwaarts met Passie-werkswinkel het Saterdag plaasgevind. Die doel, volgens Elmarie Swanepoel, was om ouers en onderwysers oor kinderontwikkeling in te lig en hoe om die nuwe generasie effektief te kan onderrig.

Prof. Jannie Ferreira

Leave a Reply

Dear Patient, we are open!
As a valued patient of our practice, we appreciate the trust you place in us and want to inform you about how we are addressing the coronavirus (COVID-19) situation. We will be issuing travel letters to all our patients to insure that you may travel to us. Please know that our office is following all recommended guidance from public health authorities, including best practices for hygiene, infection control and medical professional team health.
X